BV&T opleiding en advies | Bedrijfsonderzoek Advisering

Bedrijfsonderzoeken

BV&T biedt hoogwaardige tevredenheidsonderzoeken, betrokkenheidsonderzoeken en


Bedrijfsonderzoek Survey

Naast het verzorgen van opleidingen, biedt BV&T ook bedrijfsonderzoeken aan. Op deze manier kunnen wij nog beter het verschil maken binnen uw organisatie. Wij bieden onder andere een betrokkenheidsonderzoek, een medewerkerstevredenheidsonderzoek en een klanttevredenheidsonderzoek aan. Daarnaast bieden wij ook persoonlijkheidsonderzoeken aan de hand van de DISC aan. Omdat elke organisatie anders is worden onze onderzoeken worden op maat gemaakt. Dit houdt in dat het onderzoek en de vragen volledig op uw organisatie afgestemd worden. Daarbij zult u gedurende het onderzoek rechtstreeks contact met de begeleider van BV&T hebben.Het verloop van een onderzoek


De onderzoeken die wij aanbieden worden volgens vaste stappen uitgevoerd. Vooraf aan het onderzoek zult u een checklist met adviezen ontvangen om het onderzoek zo goed mogelijk te laten verlopen. De onderzoeksdoelen worden in overleg met u opgesteld en volledig afgestemd op uw organisatie. Daarbij kan het onderzoek zowel online als binnen uw organisatie uitgevoerd worden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een interview of enquëte.

Wanneer de vragenlijst is aangemaakt worden de deelnemers van het onderzoek op de hoogte gesteld. Vervolgens zullen zij uitgenodigd worden om het onderzoek af te nemen. In overleg met u wordt er een deadline afgesproken tot wanneer de deelnemers kunnen deelnemen aan het onderzoek. Na deze deadline worden de resultaten geanalyseerd.


Een heldere rapportage


Nadat de resultaten geanalyseerd zijn, wordt er door BV&T een rapport samengesteld. Dit rapport bevat een inleiding over de aanleiding van het onderzoek, de onderzoeksmethode die gehanteerd is, de resultaten, een conclusie en aanbevelingen voor uw organisatie. Het zal ongeveer een week duren voordat de rapportage klaar is om naar u opgestuurd te worden.

opleidingen, persoonlijkheidsonderzoeken, betrokkenheidsonderzoek, DISC, begeleiding, rapport, vragenlijst, bedrijfsonderzoeken

Recente bedrijfsonderzoeken

DISC Parkmobile

Parkmobile

"Wij werken organisatiebreed. Door een onderzoek te doen, kom je meer te weten over het gedrag als leidinggevende, maar daardoor ga je ook het gedrag van jouw medewerkers en contacten beter herkennen."

Organisatiebreed De Veste

Woningstichting De Veste

Organisatiebreed onderzoek. Dit onderzoek loopt al meerdere jaren. Het doel is dat elke medewerker de laatste stand van zaken kent en deze voor haar klanten direct paraat heeft. Hierdoor wordt er betere klandizie verleend.

Scania Trainingen

Scania, Zwolle

Een heel team onder handen nemen, hoe doe je dat? BV&T traint al jaren bij Scania Zwolle. Wij helpen Scania om in de logistiek een sprong vooruit te laten maken.