BV&T opleiding en advies - Over BV&T

Over BV&T

BV&T biedt opleidingen en onderzoeken aan voor bedrijven. Wij zijn de incompany opleider voor werkend Nederland!

Leren vanuit de praktijk

BV&T staat voor Bedrijfscondities, Verbetering en Talen en is gedreven om het verschil te maken in uw organisatie door middel van de juiste afstemming op het gebied van bedrijfsopleidingen en -onderzoeken. Onze aanpak heeft ons de laatste tien jaar al een tevredenheid van 98% opgeleverd. Wij zien leren als een proces in plaats van een moment. Daarnaast hechten wij veel waarde aan dat uw bedrijf een juiste klik heeft met de docent. Onze bewezen aanpak is uitvoerig en systematisch. Uw doelstelling staat centraal en zal in een gedegen plan van aanpak omgezet worden. U kunt vertrouwen op ons team van ervaren docenten die u stap voor stap in iedere opleiding maximaal begeleiden.

'Tevredenheid is goed, maar betrokkenheid is beter. Tevreden medewerkers zijn niet altijd bereid om een stapje extra te zetten als dat nodig is. Dat vereist namelijk een andere houding, die beter met betrokkenheid kan worden weergegeven. Tevredenheid is naar binnen gericht, terwijl medewerkersbetrokkenheid zich naar buiten, de werkomgeving en de organisatie richt. Ons medewerkersbetrokkenheidsonderzoek geeft u handvatten om de betrokkenheid van uw medewerkers verder te vergroten.'

Werk aan de toekomst van uw bedrijf!

BV&T, opleiding, en, advies, -, Over, BV&T Opleidingen, Algemeen, Opleiding, Teambuilding, Bedrijfscondities, Verbetering, Intake, Talen, Organisatie, Proces

Onze bevoegde docenten en adviseurs weten tijdens onze doelgerichte opleidingen het maximale uit uw werknemers te halen.

Door de deskundigheid van onze medewerkers kunnen wij uw organisatie voorzien van verschillende tools.

Wanneer u kiest voor een van onze incompany opleidingen, betaalt u een groepsprijs. U kunt op onze website eenvoudig de prijs berekenen.

Hoofdkantoor

BV&T opleiding en advies - Over BV&T BV&T, opleiding, en, advies, -, Over, BV&T Opleidingen, Algemeen, Opleiding, Teambuilding, Bedrijfscondities, Verbetering, Intake, Talen, Organisatie, Proces

Ingrid Boerman opleidingsdeskundige en begeleiding van training trajecten.

Ingrid Boerman

Accountmanager en projectleider

Bo Post lesstof, training en ontwikkeling maatwerk. (training on the job)

Bo Post

Onderwijsdeskundige, lesstof ontwikkeling

Jessica Priston verantwoordelijk voor training en ontwikkeling.

Rianne Kruithof

Administratie

GBoerman in-company training en begeleiding van directie en mt (Management Teams)

Gerdinand Boerman

Opleidingsfunctionaris en belast met de dagelijkse bestuur.

Recente projecten


Informatiestromen, najaar 2023

Wij hebben Waterbedrijf PWN Noord-Holland met onze opleidingen geholpen om de communicatielijnen weer op scherp te zetten.

VIP Opleidingen, 2022-2023

De Koninklijke Luchtmacht traint al jaren bij BV&T. De afkorting 'VIP' staat voor: vergader- en instructievaardigheden en presentatietechnieken.

Vertalingen, 2022-2024

Naast het verzorgen van opleidingen, vertalen wij ook websites voor bedrijven. Zo hebben wij voor Van der Lee Seafish hun website naar zes talen tegelijk vertaald!

Teambuilding, voorjaar 2023

Wij hebben voor Hectas BV meerdere teambuildingdagen georganiseerd. Om hier continuiteit in te houden, houdt de organisatie de lat hoog.

Leidinggeven, 2014-heden

Wij hebben voor verschillende organisaties langdurige leidinggevende trajecten verzorgd.

Taalopleidingen, doorlopend

Welke taalopleiding u ook wenst, BV&T biedt hem aan! TU Delft is een van onze vaste afnemers op het gebied van taalopleidingen.