Training Advisering Alleen Bevoegde Trainers

Onze trainingen


Training Advisering Alleen Bevoegde Trainers Training Advisering Alleen Bevoegde Trainers Trainen van Medewerkers. Vraag hier uw Offere aan. Training, Advisering, Alleen, Bevoegde, Trainers, Inschrijven, auditor, 9001:2015, interne, externe, trainers

De Training Zelf

BV&T is gedreven om het verschil te maken in uw bedrijf door middel van de juiste afstemming. Hierdoor verhogen wij de vaardigheden van uw werknemers en uw bedrijf. Onze aanpak heeft de laatste tien jaar al 98% tevreden klanten opgeleverd. Wij stellen de klant centraal en vinden het belangrijk dat hij een goede klik heeft met de trainer/docent. Daarbij zien wij leren als een proces. Uw doelstelling staat centraal en zal daarom worden omgezet in een plan van aanpak. U kunt vertrouwen op ons team van ervaren docenten die u maximaal zullen begeleiden. "Wij willen als organisatie klantvriendelijk communiceren met de juiste interactie". "uw organisatie moet effectiever en er moet beter gecommuniceerd worden". Dit soort wensen horen wij dagelijks. Een optimale bedrijfsvoering is vaak het startpunt van een trainingstraject. BV&T kan u daarbij prima van dienst zijn. Gezamenlijk maken we een analyse van de huidige en de gewenste situatie. Vervolgens stellen we een plan van aanpak voor.


Plan van aanpak


De dagelijkse praktijk vormt de doelstelling in onze trainingen. Van tevoren vragen we de organisatie / deelnemers om voorbeelden van relevante verwachting goed op papier te zetten. Daarnaast werken we met deskundigen om de juiste informatie te krijgen over de werksituatie en knelpunten.


Op grond hiervan werken wij een programma uit voor een training op maat. Het trainingsmateriaal baseren we waar mogelijk op de situatie van de deelnemers. Zo kunnen zij direct in de praktijk toepassen wat in de training aan bod komt.


Inspirerende trainers gebruiken afwisselende werkvormen om een merkbaar positief resultaat te bereiken. De aanpak van de inhoud, principes van gerichtheid komen ruimschots aan bod. Deelnemers herkennen hun dagelijkse praktijk in de opdrachten. Gerichte feedback garandeert waardevolle leermomenten.
Ook na afloop van de training kunt u rekenen op onze ondersteuning. Terug op de werkplek zal u het geleerde direct in de praktijk brengen. De syllabi welke wij op maat schrijven is een beknopte handleiding op maat van uw organisatie en een handig naslagwerk. De kennis beklijft echt omdat wij de training verspreiden over meerdere weken. Een terugkomsessie voor de hele groep houdt het leerproces in stand.

Individuele e-connect via de Trainings APP


Individuele feedback op het geleerde kunnen we ook geven via e-mail of e-connect. U stuurt uw vraag in en de trainer geeft u feedback op uw vraag: wat heeft u al toegepast van de leerstof en wat kan nog beter? Deze e-connect bevordert actieve reflectie op eigen kunnen en vormt een zinvolle aanvulling na de bijeenkomsten.