Een zichtbaar resultaat na onze doelgerichte opleiding Advisering

Vervolg: Een zichtbaar resultaat!Een zichtbaar resultaat na onze doelgerichte opleiding Advisering Een zichtbaar resultaat na onze doelgerichte opleiding Advisering! Evaluatie en vervolg is bespreekbaar. Een, zichtbaar, resultaat, na, onze, doelgerichte, opleiding, Advisering, Opleidingen, Algemeen, Trainers, Leidinggeven, ISO 9001

Aanvragen van uw Training

Wanneer u uw werknemers een opleiding laat volgen, is het vaak de bedoeling dat zij dingen anders gaan doen wanneer ze weer op hun werk zijn. Zij zullen de vaardigheden die zij hebben geleerd in de dagelijkse praktijk moeten toepassen. Bij BV&T kunt u rekenen op een zichtbaar resultaat. Wij krijgen vaak als feedback dat onze klanten de verbeteringen in de performance van hun werknemers en organisatie duidelijk opmerken.

Bij BV&T zorgt de begeleider ervoor dat de deelnemers zelf ontdekken wat ze moeten doen. Wanneer zij dit kunnen, kunnen zij de theorie namelijk veel beter in de praktijk toepassen. Onze begeleiders ondersteunen de deelnemers om in hunzelf te geloven en om hun eigen verantwoordelijkheid te leren kennen. Tijdens onze doelgerichte opleidingen leren de deelnemers om de visie van leren en kennis vergaren eigen te maken. Zij worden bewust van hun betekenis en hun stijl van leren. Hierdoor kunnen zij hun vaardigheden succesvol ontwikkelen.

De afgelopen jaren hebben wij opleidingen verzorgd aan veel instanties. Zo hebben wij trainingen en cursussen bezorgd bij de overheid, het ministerie, de landmacht, de luchtmacht, maar ook bij bedrijven uit het MKB. BV&T zorgt voor betrokkenheid met de juiste afstemming. Om deze reden hebben wij een aantal voorwaarden opgenomen met betrekking tot de uitvoering van de training of cursus. Wanneer een docent/trainer gekoppeld wordt aan uw organisatie weet hij dat hij hier de komende tijd aan verbonden is. Onze docenten/trainers zullen altijd verwijzen naar de communicatie met BV&T om de maximale impact te behalen van elk traject.