Nieuws omtrent personeel training Advisering nieuws over taal, trainen en opleiden. Wij verzorgen organisatiebreed alle in-company trainingen.

Actueel nieuws over BV&T

Waar zijn we sterk in?

Leren is goed voor de groei

Incompany opleidingen

Bent u een bedrijf dat de manier van doen van zijn hele team wilt veranderen? Dan bent u bij BV&T aan het juiste adres! Wij voeren voor u een volledige scan uit en begeleiden u in samenspraak met grote opleidingstrajecten.

IN-House Nieuws omtrent personeel training Advisering

Haal uw certificaat bij BVT

Taalcursussen en vertaalwerkzaamheden

BV&T verzorgt taalcursussen voor uw volledige organisatie. Wij bieden korte bijeenkomsten aan met een hoge impact. Daarnaast doen wij ook vertaalwerkzaamheden. Van handboeken en beleidsstukken tot aan volledige websites. Tien talen tegelijk is zeer zeker mogelijk!

Bedrijfstraining Nieuws omtrent personeel training Advisering

Leren is voor de toekomst

Maximaal trainen

Wilt u advies over over opleidingen en trainingen? Onze studieadviseurs staan u graag te woord. Pak de telefoon en bel ons. Bevoegdheid staat bij BV&T in het hoogste vaandel. Wij adviseren u graag welke opleiding of training het beste bij uw organisatie past.

Bedrijfstraining Nieuws, omtrent, personeel, training, Advisering, medewerker, trainingen, praktijk, professioneel, bevoegd

Haal het maximale uit uw zelf

De bedrijfsoplossing

De prioriteit van BV&T is om u van dienst te zijn met betrekking tot uw doelstelling. Veel van onze klanten kennen ons daarom ook als de 'deskundige'. Onze opleidingen worden afgestemd op uw bedrijf. Daarnaast werkt BV&T met een netwerk van ervaren docenten en trainers die opleidingen verzorgen vanuit passie.

Medewerker training Nieuws omtrent personeel training Advisering nieuws over taal, trainen en opleiden. Wij verzorgen organisatiebreed alle in-company trainingen.

Zeer effectief (training)

Wanneer het personeel veel met elkaar werkt. 24 uurs bijeenkomsten op de heide (training)

24 uur lang met elkaar als team. In deze 24 uurs daagden we elkaar uit en zien we elkaars perspectieven. 12 MT leden werden geconfronteerd met de invloed van elkaars gedrag, terwijl we onze vrijheid van uitingen op de proef werden gesteld in de tussentijdse trainings-bijeenkomsten. De 24 uurs start in de namiddag en loopt door tot de volgende dag (namiddag). In deze 24 uurs training kunnen wij elkaar niet ontlopen. De bijeenkomsten worden afgewisseld met ontspannen leuke activiteiten.

BV&T bijeenkomsten

Taal Trainingen Nieuws omtrent personeel training Advisering

Film voor Organisaties.

De kracht van een promotie video: BV&T combineert educatie en bedrijfsvideo's tot een fantastisch resultaat. Het doel van BV&T is promotie films en daarnaast werkplek video's, trainingen en opleidingen voor optimale educatie.

Bedrijfstraining Nieuws omtrent personeel training Advisering nieuws over taal, trainen en opleiden. Wij verzorgen organisatiebreed alle in-company trainingen.

Betrokkenheidsonderzoek.

Tevredenheid is goed, betrokkenheid is beter. Tevreden medewerkers in de organisatie zijn niet perse bereid een stapje extra te zetten als dat nodig is. Dat vereist namelijk een andere houding, die beter met betrokkenheid kan worden weergegeven.

IN-Company Nieuws, omtrent, personeel, training, Advisering, medewerker, trainingen, praktijk, professioneel, bevoegd

Leermeester training

Professionalisering binnen bedrijven en organisaties door persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Steeds meer organisaties kiezen voor persoonlijke groei, hiermee gaat de productiviteit omhoog. BV&T sluit daar perfect op aan met een individueel opleidingsplan / scan op basis van een 'nulmeting persoonlijke ontwikkeling'.