088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen

66

Algemene cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen


Omdat u deze taal buitengewoon goed wilt spreken! Wilt u perfect Spaans leren spreken, schrijven, lezen en verstaan? Omdat u bijvoorbeeld moeiteloos met Spaanse relaties of internationaal zaken wilt gaan doen. In deze cursus ligt de nadruk op de zaken rond `business talk`. Ook tijdens het diner of tijdens het golven wilt u uw zakenpartner begrijpen. Of omdat u kansen ziet liggen in een Spaanssprekend land? Bijvoorbeeld als importeur of exporteur. U leert de belangrijkste grammaticale regels en breidt uw Spaanse woordenschat snel uit. Uw doel is uw kennis van het Spaans zo snel mogelijk naar een hoger niveau brengen, zodat u die taal vloeiend spreekt en foutloos zult lezen en schrijven.


OnderwerpenResultaat


U kunt na deze cursus zakelijk en prive corresponderen, de meest uiteenlopende documenten lezen (ook de meer complexe) en vloeiend gesprekken voeren. Zelfs de communicatie tussen Spaanstalige mensen onderling, die soms heel snel gaat, zult u kunnen volgen. Na de cursus bent u bovendien in staat om Spaanstalige kranten en tijdschriften volledig te lezen en programma`s op Spaanse radio- en tv-stations moeiteloos tot in detail te volgen. Uw woordenschat wordt zakelijk en u leert de gezegden, zowel in zakelijk verkeer, alsook in zakelijke communicatie, goed te gebruiken. Uw werksituatie staat hierbij zoveel mogelijk centraal.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen;


Aantal bijeenkomsten: 10
Het aantal uren 2 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


cursus Engels voor beginners
cursus Engels voor gevorderden
cursus Duits voor beginners
cursus Duits voor gevorderden
cursus Spaans voor beginners
cursus Spaans voor gevorderden
cursus Russisch voor beginners
cursus Russisch voor gevorderden
cursus Nederlands voor Buitenlanders NT2
cursus Basiscursus Nederlands
cursus Frans voor beginners
cursus Frans voor gevorderden
training Zakelijke Brieven Schrijven
cursus Zakelijk Engels
cursus Zakelijk Japans
cursus NT2 Nederlands leren
cursus Zakelijk Duits
cursus Zakelijk Spaans
cursus Italiaans voor beginners
training Correspondentie
training Correct Nederlands Schrijven

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Holland Zonne Energie1 deelnemers 
Namascor B.V.1 deelnemers 
Nooter Technische Installaties7 deelnemers 
Athlon Car Lease Nederland B.V.14 deelnemers 
UWV7 deelnemers2 trajecten
The Body Shop Benelux BV5 deelnemers 
Nederlandse Defensie Academie13 deelnemers6 trajecten
Kwint B.V.8 deelnemers 
HENCON B.V.1 deelnemers 
TNT Express7 deelnemers2 trajecten
Natural Talent7 deelnemers 
AB Fryslan & Noord-Holland B.V.9 deelnemers 
Van Dijnsen B.V.1 deelnemers 
Awerc Flex3 deelnemers 
Gemeente Zaltbommel6 deelnemers3 trajecten
STADLER1 deelnemers 
Jeurgens Banket BV8 deelnemers 
Storyteller1 deelnemers 
Marflex17 deelnemers 
Prika Dairy Industry BV6 deelnemers 
Heidelberg CementGroup8 deelnemers2 trajecten
CMS AM1 deelnemers 
Sunny Cars Nederland1 deelnemers 
Trabajo2 deelnemers 
Heuvelrecht Advocatuur & Mediation5 deelnemers 
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Spaans voor gevorderden. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 06-07-2020
als warehousevoorman bent u verantwoordelijk voor de werkzaamheden die in het warehouse worden uitgevoerd. u begeleidt en/of organiseert de stroom van goederen en informatie binnen uw organisatie. daarnaast geeft u leiding aan medewerkers die bezig zijn met het laden en lossen en de opslag van goederen. u zorgt ervoor dat iedereen zich houdt aan de afgesproken procedures, veiligheidsregels en administratieve afhandeling. tijdens de workshop warehousevoorman van bv&t maakt u kennis met alle facetten die nodig zijn om deze functie effectief uit te voeren. Onderdeel van Spaans voor gevorderdenOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. MT Kader Trainingen: Spaans voor gevorderden. ZZP of Freelance Vacature voor: cursus spaans. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: cursus spaans Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen cursus spaans Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Nederland

Blog Nieuws:

tegenwoordig besteden steeds minder mensen tijd aan spelling. de spellingscontrole lost het wel op, toch? dit is echter onjuist. programma’s zoals microsoft word zien vaak niet alle woorden en hierdoor worden er nog steeds veel fouten gemaakt. samengestelde woorden, zoals sollicitatiegesprek, kunnen volgens de spellingcontrole bijvoorbeeld los van elkaar geschreven worden omdat hij de woorden ‘sollicitatie’ en ‘gesprek’ kent. ondanks dat hier geen rood streepje onder staat hoort het woord 'sollicitatiegesprek' toch echt aan elkaar. om deze reden is het belangrijk dat wij zelf ook kennis hebben van de spellingregels. veel taal- en spelfouten schrikken vaak lezers af en dit is zonde. zij kunnen hierdoor namelijk aan de professionaliteit van het bedrijf twijfelen.

een goede beheersing van de nederlandse taal is dus eigenlijk voor iedereen een 'must'. u wilt namelijk niet slordig of onprofessioneel overkomen door te veel spel- of taalfouten te maken. maar hoe zit het nu precies met die nieuwe spelling? is het 'pannekoek' of 'pannenkoek'? en is het nou 'zuidhollands' of 'zuid-hollands'? na het volgen van deze workshop hoeft u niet meer te twijfelen. in deze workshop worden de basisregels weer doorgenomen en krijgt u antwoord op al uw vragen inzake spelling. u leert om weer volgens de juiste regels te corresponderen.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
U kiest BVenT als u scherp wilt trainen

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen