088-7744333

Logo BVT opleiding advies

training Functioneringsgesprekken

22

Kennis moet beklijven

Welke vraag u ook hebt, gericht op ontwikkeling van mensen, wij geven u net even deze effectievere stap naar een passende training. Of het nu één op één of een groepsverband is, de trainingen van BV&T worden aan de hand van uw dagelijkse werk met de grootste zorg samengesteld. U traint met de juiste begeleiding en tijdspad. Naast de training kunt u altijd voor vragen terecht bij uw trainer.



Algemene inhoud: training Functioneringsgesprekken


Een functioneringsgesprek is een belangrijk instrument voor de groei van uw onderneming. Wanneer een medewerker zijn/haar wensen kan aangeven zal hij/zij meer presteren. Een medewerker, die goed in zijn vel zit, zal dit in alle activiteiten laten zien. Toch vindt een leidinggevende, alsook de medewerker, het vaak moeilijk om al hun wensen op tafel te leggen. Dit is zonde want functioneringsgesprekken bieden veel mogelijkheden. Het geeft u als leidinggevende de mogelijkheid om de problemen of sluipende frictie op te lossen.

Deze training is bestemd voor leidinggevenden en voormannen die het uitvoeren van functioneringsgesprekken in hun takenpakket hebben en willen leren hoe je effectief zo`n gesprek afneemt. De training Functioneringsgesprekken van BV&T is een boeiende en pakkende training waarin u veel tools aangereikt krijgt van de trainer. Wij trachten ernaar om als leidinggevende objectief het functioneringsgesprek af te nemen.


Onderwerpen


Resultaten

Daarbij bent u in staat om op een juiste manier functioneringsgesprekken af te nemen. U weet welke aanpak het beste past bij welke werknemer. U bent in staat om een goede voorbereiding vast te leggen. U kent de instrumenten die u wilt gebruiken om zodoende het maximale uit het functioneringsgesprek te halen. Tevens weet u de einddoelen van het functioneringsgesprek te borgen aan uw kwaliteitssysteem. Hiermee blijft u altijd up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen binnen uw organisatie.


Aansluitend op alle niveaus

Iedereen leert anders en niet iedereen heeft hetzelfde leerniveau. BV&T trainers weten exact in te gaan op de leervraag van de individuele deelnemer. Zij weten pedagogisch exact wat elke cursist nodig heeft. Ons sterke punt is het toepassen van de Bloom Taxonomie en Kolb Theorie. Voordat een traject start, brengen wij door middel van persoonlijke doelstellingen de verwachting in kaart. Op deze wijze weten wij goed hoe wij de kennis moeten overbrengen.


Effectieve kennisopname

Om voldoende individuele spreek en oefentijd t.o.v. de praktijk te hebben bestaan de trainingsgroepen bij voorkeur uit 2 - 10 deelnemers. Maar wij verzorgen ook 1 op 1 trajecten (coaching). BV&T streeft naar maximale kennisopname. Dit bereiken wij mede door onze bevoegde docenten die hun vak verstaan. Wenst u persoonlijk contact met betrekking tot uw aanvraag?



IN-Company / Planning / Investering

IN-Company: IN-Company of Inhouse betekent dat wij naar u toe komen.
Dit bespaard op tijd en reiskosten.
Tevens zitten wij met de training bij de praktijk!
 
Trainingsmomenten: 1 dagdelen
Uren per training: 8 uren per dagdeel
Prijs / Investering: Prijsopgave deze kunt u via Prijs INFO aanvragen.
Omdat geen IN-Company Training hetzelfde is.


Incompany startdatums

* Uw gewenst begindatum *
September 2018
Oktober 2018
November 2018
December 2018
Januari 2019
Februari 2019
Maart 2019
April 2019
Mei 2019
Juni 2019


Locaties:

Waar wonen BV&T trainers. klik hier. BV&T werkt met 75 vaste trainers!


NL:: Wij zijn een in-company opleider, wij komen altijd naar uw organisatie. U bepaard op reistijd en dervingskosten van uw personeel, uw voordeel en ook nog eens duurzaam (modern woord, minder brandstof verbruik). BV&T is tevens de nummer 1 in-company opleider voor werkend Nederland al vanaf 2001. Wenst u een vrijblijvende offerte? Dan kunt u deze hier aanvragen Klik hier..


Een project of traject moet groeien.

BV&T kiest zorgvuldig het lesmateriaal welke nodig is voor een optimale praktijkgerichte training. Voor de juiste aansluiting en het beste resultaat hebben wij een optimaal doelstellingsformulier ontwikkeld. Afhankelijk van uw vraagstuk, werken wij nauw samen met u als opdrachtgever. Alleen zo kunnen wij tot het beste resultaat komen voor de training Functioneringsgesprekken. U heeft immers kennis van uw medewerkers en de organisatie, wij zijn de professionals in het ontwikkelen van de les en lesstof. (syllabi)


Hoe behalen wij uw einddoel

Onze trajecten passen we zoveel mogelijk aan op uw doelstelling. We nemen de tijd voor een gedegen voorbereiding (intake en bepaling van uw doelstelling) waarbij we altijd persoonlijk contact met u hebben. Vervolgens voeren we onze trajectopbouw volgens afspraak uit. Dit betekent dat het resultaat ons uitgangspunt wordt en dat aan al uw verwachtingen wordt voldaan. Daartoe gebruiken wij deugdelijke materialen en zetten wij goed getraind, herkenbaar personeel in. Onze docent of trainer ziet er tijdens uw traject op toe dat de kennis welke moet worden overgebracht (beklijven) in de praktijk zijn uitwerking gaat krijgen. Onze slogan: "effectief met perspectief"


Visie

Mensen op basis van eigen competenties in beweging te brengen door op maat gesneden ontwikkeltraject aan te bieden. Tevens forwarding op het functioneringsgesprek. Door een breed pakket van diensten en producten is BV&T in staat mensen te bewegen en ruime kansen te bieden.


Doelstelling

Uw doelstelling staat central in deze cursus Functioneringsgesprekken. Tijdens de intake (telefonisch of bezoek) worden uw leerdoelen besproken. Jullie inventariseren intensief wat het leerprogramma moet bevatten. In gemiddeld 1 bijeenkomsten gaat u op de werkplek concreet aan de slag met het bereiken van uw persoonlijke leerdoelen. U verbetert uw vaardigheden door veel te oefenen met cases en situaties uit uw eigen praktijk. De trainer begeleid en ondersteunt u hierbij en geeft gerichte feedback en praktische tips waar u echt iets aan hebt. Jullie stellen samen een persoonlijk leerplan op om ook na deze cursus uw doelen daadwerkelijk in de praktijk om te zetten. Maatwerk van BV&T of Verder Zoeken..


Alles voor een zichtbare verbeterde verandering

U wenst vooruit te gaan, met uw team, medewerkers en uw organisatie. Wij hebben de specialiteit in huis met onze professionals om deze slag te maken. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk, kijken met u mee naar blinde vlekken en geven daarbij ons advies. Hiermee brengen wij teams en hele afdelingen naar een hoger plan.

Echter soms is er voor daadwerkelijke en blijvende verandering meer nodig. Dan kunnen wij spreken van coaching of begeleiding. Dit doen wij meestal op het niveau van managers en HR. Op die manier creëren wij samen de meest krachtige leeromgeving voor uw medewerkers en behalen wij samen het beste resultaat uit uw team, afdeling en organisatie.



  

Referenties Functioneringsgesprekken Aantal deelnemers In-Company
 
Laurens Wonen1 deelnemers 
Gemeente Winschoten4 deelnemers 
Groninger Museum1 deelnemers4 trajecten
Gemeentewerken Rotterdam5 deelnemers5 trajecten
International Artists1 deelnemers 
Teleplan Communications BV1 deelnemers 
Bonduelle Nederland BV1 deelnemers 
B&S Revalidatie-Techniek B.V.9 deelnemers 
Z-Parket8 deelnemers 
SOV Concept En Vormgeving1 deelnemers 
Worth Internet Systems10 deelnemers 
VideoJet6 deelnemers 
AWA BV6 deelnemers 
JAKO Center Cuijk1 deelnemers 
Scania Production Zwolle B.V.10 deelnemers4 trajecten
Van Wijnen Noord B.V.12 deelnemers 
Eleq BV.10 deelnemers 
PJ Milieu12 deelnemers 
Krohne Oil And Gas BV6 deelnemers2 trajecten
Gemeente Breda8 deelnemers 
Euroclip B.V.1 deelnemers 
Libbey Inc.24 deelnemers 
Medcor Pharmaceuticals B.V.3 deelnemers2 trajecten
Astron4 deelnemers2 trajecten
Communicatiewinkel8 deelnemers 
Delektro Veenendaal BV2 deelnemers2 trajecten
Arcadis NVV1 deelnemers2 trajecten
Bodycote10 deelnemers 
NN1 deelnemers 
Akzonobel4 deelnemers2 trajecten
Universiteit Leiden 10 deelnemers2 trajecten
Accolade Zorggroep10 deelnemers2 trajecten
ESE International1 deelnemers 
De Hoenderloo Groep1 deelnemers 
Freudenberg BV15 deelnemers 
En nog veel meer.....    
     
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. 450 Referenties Contact
    088-7744333



Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Functioneringsgesprekken. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

  • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
  • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
  • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
  • Cijfer 8.9
  • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
  • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
  • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
  • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

  • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
  • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
  • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
  • Cijfer 8,8
  • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
  • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
  • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
  • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

  • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
  • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
  • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
  • Cijfer 9
  • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
  • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
  • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
  • Cijfer 8,5

Locaties: 300510 Functioneringsgesprekken Effectief en Praktijkgericht.


Blog Nieuws:

Schrijf-Datum: 06-08-2018
Teamwork wat betekent dat voor u? Is het optimaal samenvoegen van de juiste talenten in een team? Of medewerkers die elkaar aanvullen en versterken? Of om de ideale synergie te ontwikkelen? De uitdaging ligt bij de vraag: welke factoren zijn nodig om een succesvol team te creeren? In deze teambuilding training kunt u denken aan een dag of dagdeel. De inhoud van deze dag wordt volledig met u afgestemd. BV&T maakt van deze teamdag een succes waarin educatie en activiteiten goed samen gaan. Waarover uw medewerkers nog lang zullen naspreken.

Functioneringsgesprekken Cursus
Beoordelingssysteem,

Gedragskenmerken,

Gesprekstechnieken,

Omgaan met lastige situaties,

Functionering en kwaliteitssysteem.

Formulieren en documentatie.

Inhoud Syllabi

1.2. De plaats van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken binnen het leidinggeven.

In 1.1 gaven we aan dat er nogal wat ‘kanten’ zitten aan het leidinggeven. Daarnaast wordt een leidinggevende voortdurend met allerlei problemen en beslommeringen geconfronteerd.
Meestal moeten deze zo snel mogelijk en met voorrang worden opgelost. Hierdoor schiet het aandacht besteden aan de diverse ‘kanten’ van het leidinggeven er regelmatig bij in.

Het functioneringsgesprek biedt extra gelegenheid om hier en daar ‘wat in te halen’. Dit ‘inhalen’ mag echter nooit in de plaats van het dagelijkse leidinggeven komen!

Daarnaast biedt het functioneringsgesprek de gelegenheid om:

a de dingen wat meer van een afstand te bekijken (je wilt tenslotte eens op een andere manier aandacht geven aan de medewerker en je hebt je even vrij gemaakt uit de wereld van de dagelijkse problemen/beslommeringen);
b oorzaken, aanleidingen, hinderpalen van geconstateerde en/of opgeloste problemen bespreekbaar te maken;
c te praten over (on)mogelijkheden en ambities van de medewerkers.

In andere woorden, het functioneringsgesprek geeft de gelegenheid om het functioneren van jouw medewerkers te verbeteren en de onderlinge samenwerking van jou en jouw medewerkers te verbeteren.

Het beoordelingsgesprek daarentegen is een gesprek waarbij de leidinggevende een analyse geeft van hoe hij/zij tegen het functioneren kijkt van een van zijn/haar medewerkers. Hierbij geeft de leidinggevende een waardeoordeel in het algemeen of per taak. Tijdens dit gesprek kan ook worden gekeken of de afspraken behaald zijn die gemaakt zijn tijdens een voorafgaand functioneringsgesprek.


BV&T opleiding & advies

Zoekwoorden Via Searching


Cursus beoordelingsgesprek cursus Groningen, Utrecht, Amsterdam Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus beoordelingsgesprek cursus. MT Kader Trainingen: Functioneringsgesprekken. ZZP of Freelance Vacature voor: opleiding functioneringsgesprekken. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Groningen, Utrecht, Amsterdam IN-Company Trainingsbureau: opleiding functioneringsgesprekken beoordelingsgesprek cursus. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree of INFO: opleiding functioneringsgesprekken beoordelingsgesprek cursus. Groningen, Utrecht, Amsterdam

Blog Nieuws:


Aanbieding: Uw AVG documenten basis klaar voor 500,-
geldig tot 31 mei 2018!


Wij geven u een uitgebreide vragenlijst. Aan de hand daarvan stellen wij uw documentatie op en bespreken deze met u punt voor punt door wat de inhoud betreft.

Als organisatie wilt u graag op tijd de documentatie klaar hebben. Een jaar na 25 mei 2018 moeten alle organisaties deze documentatie in de kast hebben staan. Wat houdt dit nu allemaal precies in. WBP is veranderd in GDPR inclusief AVG: Per 1 januari 2018 is de de regel AVG/GDPR van kracht voor alle nieuwe informatiesystemen binnen organisaties. Het is aan de organisatie zelf om te bepalen op welke wijze de overgang van de WBP naar de AVG/GDPR voor de bestaande systemen zal verlopen. Alle organisaties moeten uiterlijk per 1-1-2019 inzichtelijk hebben gemaakt wanneer ze voor welke informatiesystemen overstappen. BV&T kant dit zeer efficint regelen (schrijven) waardoor uw organisatie voor de aankomende jaren juridisch is gedekt.

Stel hier e.v.t. uw vraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.




Ook voor u gevonden


training Situationeel Leidinggeven
cursus Coachend Leidinggeven
cursus Conflicthantering
training Effectief Coachen Leidinggeven
opleiding Optimaal Leidinggeven
training People Management
cursus Project management
training Teambuilding inclusief DiSC
training Vergadertechnieken
training Functioneringsgesprekken
training Assertief Leidinggeven
training TeamBuilding
training Onderhandelingstechniek
training Beginnend Leidinggeven
training Feedback Geven en Ontvangen
training Effectief Leidinggeven
training Leiderschap vs Leidinggeven
training DiSC Training met ONLINE DiSC
training Effectief Communicatie
training Medezeggenschap OR
cursus Agressietraining Op Maat


Spreuk:
Processen zijn niet van papier.

Inspiratie Posters Bekijken?

450 Operationele Bedrijven, 75 trainers en 4 ontwikkelaars