088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Doorbreken Van Patronen

13

Algemene cursus Doorbreken Van Patronen


Deze pakkende training is bestemd voor telefonistes en andere medewerkers die verantwoordelijk zijn voor klantgericht/klantvriendelijk telefoonverkeer. Uw telefoniste/receptioniste is het visitekaartje van uw bedrijf. Dit stelt eisen aan zijn/haar attitude, woordgebruik en toonhoogte. Uw telefoniste staat echter vaak ook aan het begin van de aanvraag, de opmerking of de klacht. Dit vereist vaardigheden op het gebied van communicatie, commercie en interne daadkracht. U leert en oefent in deze training de do`s en don`ts van het telefoonverkeer en u leert de kracht en het belang van de verbale communicatie.


OnderwerpenResultaat


Daarbij heeft u gewonnen aan zelfverzekerdheid en zelfbewustzijn. U bent zich bewust van de belangrijke rol die u binnen uw organisatie vervult. U gaat zelfbewuster en slagvaardiger om met communicatie. U beheerst de centrale thema`s van klantgericht telefoneren en u hebt geleerd van uw eigen ervaring en die van uw medecursisten. Door deze training bent u zich blijvend bewust van uw gedrag, benadering, rol en communicatie. Hierdoor weet u voortdurend op welke punten u uw aandacht moet richten.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Doorbreken Van Patronen. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Doorbreken Van Patronen aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Doorbreken Van Patronen;


Aantal bijeenkomsten: 2
Het aantal uren 4 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Doorbreken Van Patronen. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Doorbreken Van Patronen


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


training Balie en Receptie Medewerker
training Teksten Redigeren
training Verkoop Binnendienst
training Verkoop en Acquisitie
training Prestatieverkoop
training Prestatie Inkoop
training Effectieve Telefoon Verkoop
training Verkoper Communicatie
training Telefoon- en Receptiemedewerker
training Klantgericht Denken en Handelen
training Succesvol Verkopen
training Professionele Inkoop Training
training Acquisitie Verkoop voor
training Effectief Telefoneren
training Effectieve Marketing

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Accolade Zorggroep10 deelnemers2 trajecten
BOOMKWEKERIJ BONESCHANSKER2 deelnemers 
Zorggroep De Leiboom24 deelnemers 
CMS AM1 deelnemers 
Rc Panels BV9 deelnemers 
Koninklijke Bammens B.V.12 deelnemers 
Waterschap Velt En Vecht40 deelnemers 
Nooter Technische Installaties7 deelnemers 
Cuijpers Services BV2 deelnemers 
De Bibliotheek Waterland1 deelnemers 
Jos Slippens Vleeswaren BV4 deelnemers 
N+P Recycling B.V.4 deelnemers 
Albert Heijn Online10 deelnemers 
PWN Waterleidingsbedrijf10 deelnemers 
Carpenter B.V.4 deelnemers 
Vivisol Nederland B.V.15 deelnemers 
S&H Productfulfilment BV8 deelnemers 
Rabobank Vaart En Vechtstreek4 deelnemers 
Nissan Motor Parts Center7 deelnemers 
Bedrijf1 deelnemers 
AWL Techniek8 deelnemers11 trajecten
Akzonobel4 deelnemers2 trajecten
Novartis B.v.1 deelnemers 
SW Bv.1 deelnemers 
DNS Infratechniek B.V.2 deelnemers 
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Effectief Telefoneren. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 04-05-2020
~prestatieinkoop~ of ook wel best value procurement - het gedachtegoed om objectief een groot project in te kopen. prestatieinkoop draagt bij aan het realiseren van strategische doelen op een zo effectief mogelijke manier. de basis voor de workshop presatie-inkoop is dat alle facetten worden meegenomen (all-in) bij de offertes die u gaat ontvangen, geen verassingen of nacalculatie. de trainer neemt u mee in verschillende inkoopmethodiek waarbij aanbieders maximale ruimte krijgen om zich van elkaar te onderscheiden. hierdoor kan uw inkooporganisatie met weinig energie de beste aanbieder identificeren. het resultaat is een keten die betere resultaten levert. hoe dat precies werkt, leert u tijdens deze workshop. Onderdeel van Effectief TelefonerenOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Doorbreken Van Patronen Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Doorbreken Van Patronen. MT Kader Trainingen: Effectief Telefoneren. ZZP of Freelance Vacature voor: training. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: training Doorbreken Van Patronen. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen training Doorbreken Van Patronen. Nederland

Blog Nieuws:

tegenwoordig besteden steeds minder mensen tijd aan spelling. de spellingscontrole lost het wel op, toch? dit is echter onjuist. programma’s zoals microsoft word zien vaak niet alle woorden en hierdoor worden er nog steeds veel fouten gemaakt. samengestelde woorden, zoals sollicitatiegesprek, kunnen volgens de spellingcontrole bijvoorbeeld los van elkaar geschreven worden omdat hij de woorden ‘sollicitatie’ en ‘gesprek’ kent. ondanks dat hier geen rood streepje onder staat hoort het woord 'sollicitatiegesprek' toch echt aan elkaar. om deze reden is het belangrijk dat wij zelf ook kennis hebben van de spellingregels. veel taal- en spelfouten schrikken vaak lezers af en dit is zonde. zij kunnen hierdoor namelijk aan de professionaliteit van het bedrijf twijfelen.

een goede beheersing van de nederlandse taal is dus eigenlijk voor iedereen een 'must'. u wilt namelijk niet slordig of onprofessioneel overkomen door te veel spel- of taalfouten te maken. maar hoe zit het nu precies met die nieuwe spelling? is het 'pannekoek' of 'pannenkoek'? en is het nou 'zuidhollands' of 'zuid-hollands'? na het volgen van deze workshop hoeft u niet meer te twijfelen. in deze workshop worden de basisregels weer doorgenomen en krijgt u antwoord op al uw vragen inzake spelling. u leert om weer volgens de juiste regels te corresponderen.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Zoek geen grote woorden als een klein gebaar volstaat.

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Doorbreken Van Patronen