088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Communicatiemethodes

70

Algemene cursus Communicatiemethodes


In deze doelgerichte en slagvaardige training kijken we graag mee waar de competenties en vaardigheden in de training komen te liggen. De interactie en didactische sturing staan voorop. De aankomende coach heeft naar ons idee al veel in eigen huis, deze kennis gaan wij borgen. De andere tools kunnen hierin bijdragen, waardoor de effectiviteit gegarandeerd wordt.


OnderwerpenResultaat


Na het volgen van deze training is het u duidelijk geworden hoe u moet omgaan met specifieke vragen en het geven van instructies. U leert ook de richtlijnen kennen, waarin mensen zich manifesteren. U kent het leerpatroon van uw kandidaat of medewerkers. U leert vanuit een praktischgerichte benadering. De begeleider geeft veel instructies en praktijkvoorbeelden.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Communicatiemethodes. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Communicatiemethodes aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Communicatiemethodes;


Aantal bijeenkomsten: 2
Het aantal uren 4 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Communicatiemethodes. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Communicatiemethodes


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


cursus Inwerken en instrueren
coaching Persoonlijke Effectiviteit
Training Facilitator
training Leermeester
cursus Mentorentraining
cursus Timemanagement
training Teambuilding inclusief DiSC
training Mentor Opleiding
cursus Didactische Vaardigheden
Cursus Adviesvaardigheden
cursus Persoonlijk ontwikkelingsplan POP
training Competentiebegeleiding
training Online E-Learning Programmeren
training Instructievaardigheden
training DiSC Training met ONLINE DiSC
training Feedback Geven en Ontvangen
training Feedback Middenkader
training Creatief Denken Brainstormen
training Coaching - Coachen van uw Team

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
De Bibliotheek Waterland1 deelnemers 
RAI1 deelnemers 
Nij Smellinghe Ziekenhuis15 deelnemers 
Beveco Gebouwautomatisering B.V.8 deelnemers 
Laura Staalcentrum Maastricht BV9 deelnemers 
Medistad Medical BV1 deelnemers 
UWV WERKbedrijf1 deelnemers 
Wijnne Barends1 deelnemers4 trajecten
Circle Holding Netherlands B.V.30 deelnemers 
Namascor B.V.1 deelnemers 
Groningen Museum8 deelnemers 
Vialle Alternative Fuel Systems B.V.1 deelnemers 
Curium Netherlands B.V.30 deelnemers 
Metameer4 deelnemers 
Electrotechniek Hollander8 deelnemers 
Kanselarij3 deelnemers 
OSPL Nederland BV1 deelnemers 
Vink Tandtechniek8 deelnemers2 trajecten
Waterschap Noorderzijlvest31 deelnemers 
Verano9 deelnemers 
Fries Museum10 deelnemers2 trajecten
Arion Operations B.V.2 deelnemers 
Medcor Pharmaceuticals B.V.3 deelnemers2 trajecten
Voith Paper BV 1 deelnemers 
Wedeo5 deelnemers 
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Mentor Opleiding. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 03-08-2020
tegenwoordig is de engelse taal bijna niet meer weg te denken binnen het nederlandse bedrijfsleven. bedrijven hebben het nodig om te communiceren met hun leveranciers of internationale vestigingen. of misschien zelfs om te kunnen communiceren met hun klanten of medewerkers. het is daarom belangrijk om feilloos engels te kunnen corresponderen.

vooraf aan de workshop zakelijk engels vindt er een niveaubepaling plaats. op deze manier kunnen wij vervolgens een lessenpakket aanbieden dat aansluit op uw taalniveau. daarnaast bespreken wij met u welke onderwerpen u wilt behandelen. wilt u zich meer richten op spreekvaardigheid of schrijfvaardigheid? afhankelijk van uw doelstelling, leert u om zakelijke gesprekken te voeren en/of brieven te schrijven in het engels. u verbetert uw zakelijk engels op een effectieve wijze. Onderdeel van Mentor OpleidingOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Communicatiemethodes Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Communicatiemethodes. MT Kader Trainingen: Mentor Opleiding. ZZP of Freelance Vacature voor: train de trainer. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: train de trainer Communicatiemethodes. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen train de trainer Communicatiemethodes. Nederland

Blog Nieuws:

wilt u leren om uw rapporten, beleidsnota’s en memo’s overtuigender of bondiger te schrijven? of wilt u leren om meer structuur aan te brengen in uw rapporten? in deze praktijkgerichte workshop leert u allerlei technieken die u helpen bij het schrijven van heldere en beknopte verslagen. daarnaast wordt er aandacht besteed aan interne en externe rapportages en wat er komt kijken bij mondelinge en schriftelijke rapportages. er wordt ingegaan op de verschillende doelen waarvoor een rapport geschreven kan worden en hoe u hierop aansluit qua structuur, toon en schrijfstijl. hierbij onderscheiden we: inventariseren, voorlichten, overtuigen en verslaggeven. tijdens de workshop rapporteren leert u stap voor stap wat er bij het schrijven van een goed rapport komt kijken.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Ziet u het detail of het geheel?

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Communicatiemethodes