088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Tips En Trucs

261

Algemene cursus Tips En Trucs


Tijdens de cursus leert u programmeren met jQuery. Indien u het wenst kunt u deze ook combineren met andere programmeer talen. U krijgt een introductie in jQuery waarbij we ingaan op selectiemethoden, het gebruik van jQuery-functies en de jQuery API. Vervolgens behandelen we JavaScript voor AJAX en het Event-model. Ook leert u hoe u plug-ins maakt en inzet en gaan we uitgebreid in op de standaardcomponenten op jQuery UI.


OnderwerpenResultaat


Na afloop van de cursus bent u bekend met alle mogelijkheden die jQuery u biedt en bent u in staat te programmeren met deze JavaScript-bibliotheek. U bent op de hoogte van de relatie met JavaScript en u kunt zelf plug-ins schrijven.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Tips En Trucs. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Tips En Trucs aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Tips En Trucs;


Aantal bijeenkomsten: 4
Het aantal uren 4 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Tips En Trucs. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Tips En Trucs


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


training Office Excel
training Word voor Gevorderden
training PHP Programmeren
training Microsoft Access Programmeren
training Jquery Programmeren
training Online E-Learning Programmeren
training Microsoft Outlook
training Adwords Effectief Leren in de
training Correspondentie

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
SJG Weert6 deelnemers 
Thuishulp Nederland2 deelnemers 
Fot1 deelnemers 
Gerritsen On- & Offshore Services1 deelnemers 
Van Der Linden Beton B.V.5 deelnemers 
The Body Shop Benelux BV5 deelnemers 
Electrotechniek Hollander8 deelnemers 
Dyckerhoff Basal Nederland B.v.20 deelnemers 
Omgevingsdienst Rivierenland20 deelnemers 
Stichting Save The Children13 deelnemers 
European Packaging Centre1 deelnemers 
De Tijd Bedrijfskleding1 deelnemers 
Albert Heijn Online Amsterdam11 deelnemers 
Adri En Zoon B.V.8 deelnemers 
Groninger Archieven3 deelnemers 
BRB International B.V.1 deelnemers 
Nedac Sorbo BV8 deelnemers 
EuroMouldings B.V.14 deelnemers 
Skos6 deelnemers 
Sitech Services BV10 deelnemers2 trajecten
Abbott Laboratories BV8 deelnemers 
Freudenberg BV15 deelnemers 
Korton Group7 deelnemers 
Bakker Magnetics BV2 deelnemers4 trajecten
Baalderborg Groep1 deelnemers 
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Jquery Programmeren. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 07-09-2020
het uitvoeren van interne audits vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. een audit kan alleen effectief zijn als deze wordt uitgevoerd door mensen die auditing beheersen en zodoende hiermee resultaat boeken. deze workshop leidt potentiŽle auditoren op. dit kunnen bijvoorbeeld door het management aangewezen functionarissen zijn, maar ook kwaliteits- en/of milieucoŲrdinatoren. na voltooiing van deze workshop is de deelnemer in staat om op een praktische manier interne kwaliteitsaudits uit te voeren. naast theoretische achtergronden en normen worden er ook praktische vaardigheden bijgebracht die nodig zijn bij het uitvoeren van een interne audit.

in deze zeer praktische workshop verwerft u in korte tijd de essentiŽle vaardigheden van iso 19011. dit zijn de belangrijkste kennisvaardigheden op het gebied van een interne auditor. er wordt ingegaan op diverse aspecten van de huidige kwaliteitsnormen. ook wordt deze workshop verzorgd voor het kam-systeem (qhse). de vaardigheden, waarover een auditor moet beschikken, worden uitvoerig besproken en geoefend. we noemen als voorbeeld de speciale manier van communiceren tijdens een audit. hoe gaat u om met geconstateerde afwijkingen en verbeterpunten? u mag hierbij veel feedback verwachten. hoe gaat u daar goed mee om? Onderdeel van Jquery ProgrammerenOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Tips En Trucs Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Tips En Trucs. MT Kader Trainingen: Jquery Programmeren. ZZP of Freelance Vacature voor: jquery programmeren. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: jquery programmeren Tips En Trucs. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen jquery programmeren Tips En Trucs. Nederland

Blog Nieuws:

een verkoper binnen- of buitendienst dient over veel praktische kennis en uitstekende commerciele, communicatieve vaardigheden te beschikken. tijdens deze zeer praktijkgerichte verkoopworkshop verwerft u de juiste kennis en de vereiste vaardigheden om op een inspirerende wijze uw product op de markt te zetten. kennis en vaardigheden worden in deze workshop op zeer uitdagende en inspirerende manier gecombineerd. het gaat erom uw product op de juiste manier aan de man te brengen.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Ziet u het detail of het geheel?

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Tips En Trucs