088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Het Framework: Plug Ins

261

Algemene cursus Het Framework: Plug Ins


Tijdens de cursus leert u programmeren met jQuery. Indien u het wenst kunt u deze ook combineren met andere programmeer talen. U krijgt een introductie in jQuery waarbij we ingaan op selectiemethoden, het gebruik van jQuery-functies en de jQuery API. Vervolgens behandelen we JavaScript voor AJAX en het Event-model. Ook leert u hoe u plug-ins maakt en inzet en gaan we uitgebreid in op de standaardcomponenten op jQuery UI.


OnderwerpenResultaat


Na afloop van de cursus bent u bekend met alle mogelijkheden die jQuery u biedt en bent u in staat te programmeren met deze JavaScript-bibliotheek. U bent op de hoogte van de relatie met JavaScript en u kunt zelf plug-ins schrijven.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Het Framework: Plug Ins. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Het Framework: Plug Ins aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Het Framework: Plug Ins;


Aantal bijeenkomsten: 4
Het aantal uren 4 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Het Framework: Plug Ins. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Het Framework: Plug Ins


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


training Office Excel
training Word voor Gevorderden
training PHP Programmeren
training Microsoft Access Programmeren
training Jquery Programmeren
training Online E-Learning Programmeren
training Microsoft Outlook
training Adwords Effectief Leren in de
training Correspondentie

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Holland Casino6 deelnemers6 trajecten
Van Oers Group10 deelnemers 
Deutsche Bank1 deelnemers2 trajecten
Douma Staal BV5 deelnemers2 trajecten
ProQR Therapeutics N.V.1 deelnemers2 trajecten
Kenniscentrum Veilig Thuis Groningen3 deelnemers 
A.M Operations B.V.7 deelnemers 
Roc Van Twente24 deelnemers 
Bedrijf1 deelnemers 
KOAC-NPC7 deelnemers 
Greenyard Fresh Netherlands B.V. 8 deelnemers 
MorgenWonen B.V.1 deelnemers 
GroningerHuis2 deelnemers 
Sbn B.V.8 deelnemers 
All Options International BV4 deelnemers 
Nederlandse Defensie Academie13 deelnemers6 trajecten
Stichting Carinova32 deelnemers 
Goossens Wonen & Slapen12 deelnemers 
Vion Boxtel BV8 deelnemers6 trajecten
Swagelok Nederland6 deelnemers 
Nedal Aluminium B.V.11 deelnemers3 trajecten
Fast Forward Freight B.V.7 deelnemers 
Europlanit4 deelnemers5 trajecten
Bayer1 deelnemers 
Atlas Magnetics Europe B.v.10 deelnemers3 trajecten
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Jquery Programmeren. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 07-09-2020
steeds meer bestuurders, managers en directeuren zien het belang van professioneel geschreven toespraken. een sterke, originele en evenwichtige toespraak zorgt niet alleen voor heldere communicatie, maar brengt ook een sfeertje in de zaal. daarentegen leidt een saaie, warrige of vage speech slechts tot kromme tenen of plaatsvervangende schaamte. goud waard dus, een goede speech. maar moeilijk te schrijven, want de schrijver dient zich niet alleen in het publiek te verdiepen. wanneer hij de speech voor iemand schrijft, moet hij ook in de huid van de spreker kunnen kruipen. als speechschrijver moet u de ander goed kennen om ervoor te zorgen dat de spreker bij zichzelf kan blijven. wanneer hij te ver van zijn eigen persoonlijkheid wordt afgedreven, gaat dit namelijk ten koste van de spreker en de speech is immers een visitekaartje. tijdens de workshop speech schrijven verbetert u uw schrijfvaardigheden en leert u om overtuigende, professionele en interessante speeches te schrijven voor anderen en/of voor uzelf. Onderdeel van Jquery ProgrammerenOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Het Framework: Plug ins Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Het Framework: Plug ins. MT Kader Trainingen: Jquery Programmeren. ZZP of Freelance Vacature voor: jquery programmeren. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: jquery programmeren Het Framework: Plug ins. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen jquery programmeren Het Framework: Plug ins. Nederland

Blog Nieuws:

ce-markering voor machines. in deze workshop ligt het accent vooral op het gebied van ce markering van machines, apparatuur en installaties. naast de machinerichtlijn komt ook de emc- en de laagspanningsrichtlijn aan de orde. ~ werkwijze: de workshop behandelt de praktische uitwerking van de machine-, de emc en de laagspanningsrichtlijn. in de workshop komt zowel de theoretische achtergrond, als de praktische invulling naar voren. de theoretische blokken worden afgewisseld met praktijkopdrachten. op deze wijze brengt u de kennis direct in de praktijk.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Uit het verleden kun je leren.

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Het Framework: Plug Ins