088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Beknopte Grammaticale Oefeningen

108

Algemene cursus Beknopte Grammaticale Oefeningen


Deze perfecte nieuwe cursus Nederlands is ideaal voor buitenlanders die snel de Nederlandse taal willen leren. De nadruk ligt op Nederlands communiceren en spreken op de werkvloer. Dit wordt gedaan vanuit een effectieve methode waarbij de nadruk niet ligt op grammatica, maar op actief en praktisch taalgebruik. U leert de taal stap voor stap. Met deze effectieve methode gaat het leren van de Nederlandse taal nog sneller en gemakkelijker. Het voordeel hiervan is dat het resultaat al snel zichtbaar is. Al snel beheerst u een flinke woordenschat en is het geen probleem meer voor u om Nederlands te spreken.


OnderwerpenResultaat


Daarbij bent u in staat om conversaties over alledaagse onderwerpen te voeren. Voorbeelden hiervan zijn over uw eigen woonsituatie, werk en gezin. U kunt eenvoudige teksten lezen en schrijven. U begrijpt de uitleg van uw werkgever. Tot slot bereikt u het niveau A2 intermediate, zoals aangegeven in de richtlijnen van het Common European Framework van de Europese Unie.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Beknopte Grammaticale Oefeningen. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Beknopte Grammaticale Oefeningen aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Beknopte Grammaticale Oefeningen;


Aantal bijeenkomsten: 10
Het aantal uren 2 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Beknopte Grammaticale Oefeningen. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Beknopte Grammaticale Oefeningen


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


training Correspondentie
training Zakelijke Brieven Schrijven
training Vergadertechnieken
training Teksten Redigeren
training Rapporteren Notuleren
cursus Zakelijk Correct Schrijven
cursus Speech schrijven
cursus Zakelijk Nederlands
cursus Notuleren
cursus Basiscursus Nederlands
cursus Effectief Correct Schrijven
cursus Mediatraining
cursus Rapporteren
training Notuleren en Rapporteren
training Zakelijke Correspondentie
training Nederlands De Juiste Spelling
cursus Nederlands voor Buitenlanders NT2
cursus Zakelijk Engels
training Correct Nederlands Schrijven

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Rabobank Vaart En Vechtstreek4 deelnemers 
Lyondell Chemie Nederland BV12 deelnemers2 trajecten
TNT Express7 deelnemers2 trajecten
Skylink Handling Services B.V.2 deelnemers3 trajecten
Openinschrijving BV&T7 deelnemers 
Gynetics Medical Products 1 deelnemers2 trajecten
Euroclip B.V.1 deelnemers 
Dyka BV72 deelnemers2 trajecten
Lyondell Bayer Manufacturing Maasvlakte VOF20 deelnemers 
Namascor B.V.1 deelnemers 
Mapi Values4 deelnemers4 trajecten
Vastbouw2 deelnemers 
PTMD Collection5 deelnemers3 trajecten
Eppendorf Nederland B.V.3 deelnemers2 trajecten
Fryling BV5 deelnemers3 trajecten
Royal Bel-Leerdammer8 deelnemers2 trajecten
Scania Production Zwolle BV2 deelnemers2 trajecten
Nuon8 deelnemers 
Gemeente Zaltbommel6 deelnemers 
NVLT10 deelnemers2 trajecten
Chiaradia Exhibitions6 deelnemers2 trajecten
Hospitality Consultants BV8 deelnemers 
Lega Products2 deelnemers 
Eskadee1 deelnemers 
Valeo Service Benelux B.V.5 deelnemers3 trajecten
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Nederlands voor Buitenlanders NT2. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 05-11-2018
in deze opleiding staat efficientie en het aansturen van goederen centraal. in deze opleiding wordt u voorbereid op een leidinggevende taak. u krijgt zowel de technische, alsook de onderdelen, die gericht zijn op het leidinggeven, onder de knie. het te behalen diploma toont aan, dat u beschikt over veelzijdigheid en praktische vakkennis op dit terrein. Onderdeel van Nederlands voor Buitenlanders NT2BV&T opleiding & advies

Zoekwoorden Via Searching


Cursus Beknopte Grammaticale Oefeningen Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus Beknopte Grammaticale Oefeningen. MT Kader Trainingen: Nederlands voor Buitenlanders NT2. ZZP of Freelance Vacature voor: cursus nederlands anderstalig nt1 nt2. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingsbureau: cursus nederlands anderstalig nt1 nt2 Beknopte Grammaticale Oefeningen. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree of INFO: cursus nederlands anderstalig nt1 nt2 Beknopte Grammaticale Oefeningen. Nederland

Blog Nieuws:

deze six sigma workshop is bijzonder ten opzichte van andere six sigma workshop en workshop. in deze workshop six sigma wordt niet een model uitgelegd, maar laten we de methode tot leven komen. de workshop six sigma zijn meestal technisch van karakter, maar het is veel spannender en nuttiger six sigma te ervaren samen met collega`s. het is een wetmatigheid dat integrale verbeteringen alleen door teams kunnen worden gerealiseerd. de leden van zo`n team moeten daarom in de eerste plaats goed kunnen samenwerken voordat ze uberhaupt in staat zijn een probleem goed op te lossen. in de tweede plaats moeten de teamleden, medewerkers en/of leidinggevenden zeer goed begrijpen welke technieken ze kunnen toepassen in welke situatie. we hebben deze workshop six sigma zodanig vormgegeven dat zowel de samenwerking als de logica van het verbeterproces worden ervaren.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Een slecht werkman geeft zijn gereedschap de schuld.

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Beknopte Grammaticale Oefeningen