088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen

64

Algemene cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen


In de cursus Duits komen punten naar voren ~zoals handige zinnen en uitdrukkingen~, die u kunt gebruiken om met succes te communiceren in een zakelijke omgeving. Deze effectieve cursus gaat in op communicatieve vaardigheden. Deze vaardigheden heeft u nodig als u bijvoorbeeld gaat telefoneren, zakelijke gesprekken wilt voeren, dan wel bezoek wilt ontvangen. Bovendien leert u een aantal basisvaardigheden in schrijfvaardigheid. In deze praktijkgerichte cursus verbetert u uw zakelijk Duits op een zeer effectieve wijze. U leert de taal snel en efficient. U zult met meer vertrouwen Duits communiceren in uw zakelijke omgeving.


OnderwerpenResultaat


U kunt na deze cursus zakelijk en prive corresponderen, de meest uiteenlopende documenten lezen (ook de meer complexe) en vloeiend gesprekken voeren. Zelfs de communicatie tussen Duitstalige mensen onderling, die soms heel snel gaat, zult u kunnen volgen. Na de cursus bent u bovendien in staat om Duitstalige kranten en tijdschriften volledig te lezen en programma`s op Duitse radio- en tv-stations moeiteloos tot in detail te volgen. Uw woordenschat wordt zakelijk en u leert de gezegden, zowel in zakelijk verkeer, alsook in zakelijke communicatie, goed te gebruiken. Uw werksituatie staat hierbij zoveel mogelijk centraal.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen;


Aantal bijeenkomsten: 10
Het aantal uren 2 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


cursus Engels voor beginners
cursus Engels voor gevorderden
cursus Duits voor beginners
cursus Duits voor gevorderden
cursus Spaans voor beginners
cursus Spaans voor gevorderden
cursus Russisch voor beginners
cursus Russisch voor gevorderden
cursus Nederlands voor Buitenlanders NT2
cursus Basiscursus Nederlands
cursus Frans voor beginners
cursus Frans voor gevorderden
training Zakelijke Brieven Schrijven
cursus Zakelijk Engels
cursus Zakelijk Japans
cursus NT2 Nederlands Leren
cursus Zakelijk Duits
cursus Zakelijk Spaans
cursus Italiaans voor beginners
training Correspondentie
training Correct Nederlands Schrijven

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Tuindeco International BV8 deelnemers2 trajecten
Nova College Bureau Bedrijfsvoering9 deelnemers 
PFF Europe BV1 deelnemers15 trajecten
It Fryske Gea8 deelnemers4 trajecten
Sepay BV6 deelnemers2 trajecten
Veiligheidsregio Utrecht Brandweer12 deelnemers 
UMC Utrecht8 deelnemers 
Bollegraaf Recycling Machinery25 deelnemers4 trajecten
Waterbedrijf Groningen8 deelnemers 
Vion Boxtel BV8 deelnemers3 trajecten
De Rooy Logistics BV8 deelnemers 
WB Autoschade2 deelnemers 
Koninklijke Luchtmacht7 deelnemers13 trajecten
FBP Holding BV.12 deelnemers 
Sportvisserij Nederland2 deelnemers 
Ofichem BV8 deelnemers 
Edialux Nederland B.v.8 deelnemers 
ID Logistics Benelux BV8 deelnemers2 trajecten
Ministerie Van Veiligheid En Justitie1 deelnemers2 trajecten
Quint Wellington Redwood12 deelnemers 
Korton Group7 deelnemers 
Arets&Boelens1 deelnemers 
PJ Milieu12 deelnemers 
Stichting Volg De Wens2 deelnemers 
Enexis1 deelnemers 
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Duits voor gevorderden. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 02-07-2018
wilt u steviger in uw schoenen staan als leidinggevende? en wilt u leidinggeven met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht? wij verzorgen de workshop assertief leidinggeven voor leidinggevenden die hun assertiviteit willen vergroten. een assertieve leidinggevende komt zelfverzekerd en oprecht op voor zijn behoeften en standpunten en houdt hierbij rekening met zijn medewerkers. in deze workshop leert u medewerkers aan te spreken op hun gedrag en daarbij de conflicten niet uit de weg te gaan. daarnaast leert u grenzen te stellen en assertiever op te treden waardoor u duidelijkheid en een sfeer van vertrouwen bij uw medewerkers kan scheppen. Onderdeel van Duits voor gevorderdenBV&T opleiding & advies

Zoekwoorden Via Searching


Cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Cursus Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. MT Kader Trainingen: Duits voor gevorderden. ZZP of Freelance Vacature voor: cursus duits talen duits gevorderd. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingsbureau: cursus duits talen duits gevorderd Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree of INFO: cursus duits talen duits gevorderd Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen. Nederland

Blog Nieuws:

hoe verloopt communicatie precies? welke wetmatigheden kunnen we daarin onderscheiden? wat is non-verbale communicatie? hoe belangrijk is het goed waarnemen? moet ik vooral observeren of juist onmiddellijk interpreteren? hoe ondersteun ik mijn boodschap non-verbaal? welke signalen zenden we naar elkaar uit? wat is belangrijk als ik luister? hoe vat ik het beste samen? welk vragen moet ik stellen? hoe kan mijn gesprekspartner het beste met mijn feedback uit de voeten? en hoe ontvang ik zelf feedback, zonder me aangevallen te voelen? in deze doelgerichte workshop komen de zojuist genoemde vragen aan de orde.

Stel hier e.v.t. uw vraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Als de tijd vliegt, vlieg mee ~time management~

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Praktijkgerichte En Werkgerelateerde Trainingen