088-7744333

Logo BVT opleiding advies

training Beoordelingsgesprekken voeren

220

Kennis moet beklijven

Welke vraag u ook hebt, gericht op ontwikkeling van mensen, wij geven u net even deze effectievere stap naar een passende training. Of het nu één op één of een groepsverband is, de trainingen van BV&T worden aan de hand van uw dagelijkse werk met de grootste zorg samengesteld. U traint met de juiste begeleiding en tijdspad. Naast de training kunt u altijd voor vragen terecht bij uw trainer.



Algemene inhoud: training Beoordelingsgesprekken voeren


Door succesvol en doelgericht beoordelingsgesprekken te voeren verbetert u de prestaties van uw medewerkers. Hoe kunt u uw medewerkers op een respectvolle manier aanspreken met de juiste interactie? Hoe kunt u met deze gesprekken de motivatie en prestaties van uw medewerkers verhogen? Wilt u weten hoe u een gesprek op de juiste manier opbouwt? Dan is deze training uitstekend geschikt voor u. In deze training leert u effectief beoordelingsgesprekken te voeren met uw medewerkers, waardoor zowel hun prestaties als motivatie worden verhoogd.


Onderwerpen


Resultaten

Daarbij heeft u op een effectieve en professionele wijze de vaardigheden van een beoordelingsgesprek voeren geleerd. U heeft inzicht in het nut van de verschillende gespreksvormen. U leert zich goed voor te bereiden, de medewerker adequaat in te lichten en welke stappen u dient te zetten om te zorgen dat de gesprekken duidelijk effect sorteren en motiverend werken. Wij trainen u uitgebreid in vele gesprekstechnieken en juiste interacties waardoor het gesprek soepel verloopt. Ook heeft u geleerd om om te gaan met negatieve beoordelingen en lastige (emotionele) situaties.


Aansluitend op alle niveaus

Iedereen leert anders en niet iedereen heeft hetzelfde leerniveau. BV&T trainers weten exact in te gaan op de leervraag van de individuele deelnemer. Zij weten pedagogisch exact wat elke cursist nodig heeft. Ons sterke punt is het toepassen van de Bloom Taxonomie en Kolb Theorie. Voordat een traject start, brengen wij door middel van persoonlijke doelstellingen de verwachting in kaart. Op deze wijze weten wij goed hoe wij de kennis moeten overbrengen.


Effectieve kennisopname

Om voldoende individuele spreek en oefentijd t.o.v. de praktijk te hebben bestaan de trainingsgroepen bij voorkeur uit 2 - 10 deelnemers. Maar wij verzorgen ook 1 op 1 trajecten (coaching). BV&T streeft naar maximale kennisopname. Dit bereiken wij mede door onze bevoegde docenten die hun vak verstaan. Wenst u persoonlijk contact met betrekking tot uw aanvraag?



IN-Company / Planning / Investering

IN-Company: IN-Company of Inhouse betekent dat wij naar u toe komen.
Dit bespaard op tijd en reiskosten.
Tevens zitten wij met de training bij de praktijk!
 
Trainingsmomenten: 1 dagdelen
Uren per training: 6 uren per dagdeel
Prijs / Investering: Prijsopgave deze kunt u via Prijs INFO aanvragen.
Omdat geen IN-Company Training hetzelfde is.


Incompany startdatums

* Uw gewenst begindatum *
Juli 2022
Augustus 2022
September 2022
Oktober 2022
November 2022
December 2022
Januari 2023
Maart 2023
Maart 2023
April 2023


Locaties:

Waar wonen BV&T trainers. klik hier. BV&T werkt met 75 vaste trainers!


NL:: Wij zijn een in-company opleider, wij komen altijd naar uw organisatie. U bepaard op reistijd en dervingskosten van uw personeel, uw voordeel en ook nog eens duurzaam (modern woord, minder brandstof verbruik). BV&T is tevens de nummer 1 in-company opleider voor werkend Nederland al vanaf 2001. Wenst u een vrijblijvende offerte? Dan kunt u deze hier aanvragen Klik hier..


Een project of traject moet groeien.

BV&T kiest zorgvuldig het lesmateriaal welke nodig is voor een optimale praktijkgerichte training. Voor de juiste aansluiting en het beste resultaat hebben wij een optimaal doelstellingsformulier ontwikkeld. Afhankelijk van uw vraagstuk, werken wij nauw samen met u als opdrachtgever. Alleen zo kunnen wij tot het beste resultaat komen voor de training Beoordelingsgesprekken voeren. U heeft immers kennis van uw medewerkers en de organisatie, wij zijn de professionals in het ontwikkelen van de les en lesstof. (syllabi)


Hoe behalen wij uw einddoel

Onze trajecten passen we zoveel mogelijk aan op uw doelstelling. We nemen de tijd voor een gedegen voorbereiding (intake en bepaling van uw doelstelling) waarbij we altijd persoonlijk contact met u hebben. Vervolgens voeren we onze trajectopbouw volgens afspraak uit. Dit betekent dat het resultaat ons uitgangspunt wordt en dat aan al uw verwachtingen wordt voldaan. Daartoe gebruiken wij deugdelijke materialen en zetten wij goed getraind, herkenbaar personeel in. Onze docent of trainer ziet er tijdens uw traject op toe dat de kennis welke moet worden overgebracht (beklijven) in de praktijk zijn uitwerking gaat krijgen. Onze slogan: "effectief met perspectief"


Visie

Mensen op basis van eigen competenties in beweging te brengen door op maat gesneden ontwikkeltraject aan te bieden. Tevens forwarding op het functioneringsgesprek. Door een breed pakket van diensten en producten is BV&T in staat mensen te bewegen en ruime kansen te bieden.


Doelstelling

Uw doelstelling staat central in deze cursus Beoordelingsgesprekken voeren. Tijdens de intake (telefonisch of bezoek) worden uw leerdoelen besproken. Jullie inventariseren intensief wat het leerprogramma moet bevatten. In gemiddeld 1 bijeenkomsten gaat u op de werkplek concreet aan de slag met het bereiken van uw persoonlijke leerdoelen. U verbetert uw vaardigheden door veel te oefenen met cases en situaties uit uw eigen praktijk. De trainer begeleid en ondersteunt u hierbij en geeft gerichte feedback en praktische tips waar u echt iets aan hebt. Jullie stellen samen een persoonlijk leerplan op om ook na deze cursus uw doelen daadwerkelijk in de praktijk om te zetten. Maatwerk van BV&T of Verder Zoeken..


Alles voor een zichtbare verbeterde verandering

U wenst vooruit te gaan, met uw team, medewerkers en uw organisatie. Wij hebben de specialiteit in huis met onze professionals om deze slag te maken. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk, kijken met u mee naar blinde vlekken en geven daarbij ons advies. Hiermee brengen wij teams en hele afdelingen naar een hoger plan.

Echter soms is er voor daadwerkelijke en blijvende verandering meer nodig. Dan kunnen wij spreken van coaching of begeleiding. Dit doen wij meestal op het niveau van managers en HR. Op die manier creëren wij samen de meest krachtige leeromgeving voor uw medewerkers en behalen wij samen het beste resultaat uit uw team, afdeling en organisatie.



  

Referenties Beoordelingsgesprekken voeren Aantal deelnemers In-Company
 
Zuiderhuis Isidorus Mengvoeders8 deelnemers 
Bampro Marine6 deelnemers 
Van Hoorne Entertainment B.V.1 deelnemers 
EL-Tec Elektrotechnologie B.V.1 deelnemers 
Dyckerhoff Basal Nederland B.v.20 deelnemers 
KILROY Netherlands Bv18 deelnemers 
Ofichem BV8 deelnemers 
Cerence B.V. 8 deelnemers 
Woningstichting De Volmacht4 deelnemers 
Ista Nederland B.V.5 deelnemers3 trajecten
Storyteller1 deelnemers 
Gemeente Den Haag1 deelnemers 
Neways Advanced Applications B.V. 8 deelnemers 
DMO-JIVC-C4I-IB1 deelnemers 
ULC Groep4 deelnemers 
Gasunie8 deelnemers3 trajecten
Sodexo8 deelnemers 
Colonia Brasolandia1 deelnemers 
Sign O` The Times B.V.6 deelnemers 
Javo BV11 deelnemers 
L.m.b. Prins B.V.3 deelnemers 
Bollegraaf Recycling Machinery25 deelnemers4 trajecten
Pieter Smit1 deelnemers 
FP International6 deelnemers3 trajecten
PM Komponenten B.V.7 deelnemers 
De Gulden Stroom1 deelnemers 
Min. Van Veiligheid En Justitie2 deelnemers 
Iboma Lopik Bv8 deelnemers 
VION Food Group1 deelnemers3 trajecten
Wam Denim15 deelnemers2 trajecten
De Tjongerwerven CPO7 deelnemers2 trajecten
Unive Verzekeringen 9 deelnemers 
Stichting Carinova32 deelnemers 
M-Tech BV1 deelnemers 
Sugar Production Union - Eemshaven1 deelnemers 
En nog veel meer.....    
     
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. 450 Referenties Contact
    088-7744333



Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Beoordelingsgesprekken voeren. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

  • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
  • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
  • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
  • Cijfer 8.9
  • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
  • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
  • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
  • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

  • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
  • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
  • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
  • Cijfer 8,8
  • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
  • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
  • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
  • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

  • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
  • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
  • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
  • Cijfer 9
  • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
  • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
  • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
  • Cijfer 8,5

Locaties: 1565308 Beoordelingsgesprekken voeren Effectief en Praktijkgericht.


Blog Nieuws:

Schrijf-Datum: 06-06-2022
Moet u voor uw werk af en toe een Nederlandse brief of rapport schrijven, maar blijft u worstelen met de spelling of de zinsopbouw? Wilt u correct leren schrijven en zich meer verdiepen in de verschillende aspecten van de Nederlandse taal? Dan is onze cursus ‘Foutloos Nederlands schrijven’ iets voor u. Tijdens deze cursus krijgt u meer inzicht in waar u tijdens het schrijven tegenaan loopt, en leert u hiermee effectief om te gaan.

Er worden regelmatig fouten gemaakt tijdens het schrijven van Nederlandse teksten. Hierbij kunt u denken aan dt-fouten. Of schrijft men nu ‘hun beide’, ‘hun beide’ of ‘hen beiden’? En hoe zat het ook alweer met ’t kofschip of ’t sexy fokschaap? BV&T heeft een pakkende cursus voor u ontwikkeld waarin u antwoord krijgt op deze vragen.

Beoordelingsgesprekken voeren Cursus
Inhoud Syllabi

1.2. De plaats van functioneringsgesprekken binnen het leidinggeven.

In 1.1 gaven we aan dat er nogal wat ‘kanten’ zitten aan het leidinggeven. Daarnaast wordt een leidinggevende voortdurend met allerlei problemen en beslommeringen geconfronteerd.
Meestal moeten deze zo snel mogelijk en met voorrang worden opgelost. Hierdoor schiet het aandacht besteden aan de diverse ‘kanten’ van het leidinggeven er regelmatig bij in.

Het functioneringsgesprek biedt extra gelegenheid om hier en daar ‘wat in te halen’. Dit ‘inhalen’ mag echter nooit in de plaats van het dagelijkse leidinggeven komen!

Daarnaast biedt het functioneringsgesprek de gelegenheid om:

a de dingen wat meer van een afstand te bekijken (je wilt tenslotte eens op een andere manier aandacht geven aan de medewerker en je hebt je even vrij gemaakt uit de wereld van de dagelijkse problemen/beslommeringen);
b oorzaken, aanleidingen, hinderpalen van geconstateerde en/of opgeloste problemen bespreekbaar te maken;
c te praten over (on)mogelijkheden en ambities van de medewerkers.

Het functioneringsgesprek


2.1. Wat is een functioneringsgesprek
Een definitie:

‘een functioneringsgesprek is een regelmatig terugkerend gesprek tussen de leidinggevende van de afdeling met een van zijn medewerkers over het werk, de werksfeer, de werkuitvoering en de werkomstandigheden met het doel de kwaliteit van het werk te verbeteren door het maken van afspraken over de gesignaleerde problemen.’

Het mag duidelijk zijn dat met functioneringsgesprekken iets anders wordt bedoeld dan beoordelingsgesprekken.

2.2. Waarom functioneringsgesprekken?
Kan een afdeling draaien zonder functioneringsgesprekken? Natuurlijk wel! Echter er zijn ook voordelen te noemen om wel functioneringsgesprekken te houden.

Enkele voordelen zijn:
• dat er duidelijkheid ontstaat bij de medewerker over het oordeel dat zijn leidinggevende heeft ten aanzien van zijn functioneren;
• dat er duidelijkheid ontstaat bij de leidinggevende over hoe de medewerker denkt over zijn functie en over de arbeidsomstandigheden. En hoe hij denkt over de wijze waarop de leidinggevende leiding geeft en de medewerker begeleidt;
• dat er duidelijkheid ontstaat over wensen en verwachtingen van beide kanten;
• dat er gezamenlijke conclusies getrokken kunnen worden over zaken die een goede uitoefening van de functie in de weg staan of juist kunnen bevorderen;



Ook voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training training beoordeling gesprek opleiding Groningen, Utrecht, Amsterdam Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass training beoordeling gesprek opleiding. MT Kader Trainingen: Beoordelingsgesprekken voeren. ZZP of Freelance Vacature voor: cursus beoordelingsgesprekken. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Groningen, Utrecht, Amsterdam IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: cursus beoordelingsgesprekken training beoordeling gesprek opleiding. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen cursus beoordelingsgesprekken training beoordeling gesprek opleiding. Groningen, Utrecht, Amsterdam

Blog Nieuws:


De ondernemer of ondernemende leidinggevende, manager schenkt aandacht aan de veranderende omgeving. Herkent belangrijke trends en anticipeert op veranderingen, die nodig zijn. Hij/zij is daarbij bereid om initiatieven en risico`s te nemen. De ondernemer speelt een belangrijke rol op het gebied van markt- en productontwikkeling en formuleert het marketingconcept zodanig, dat het past bij de omgeving en bij de organisatie. ~ Voor Wie ~ U bent leidinggevende, lijnmanager of hoofd van een afdeling met ruime werkervaring. U bent op strategisch niveau werkzaam. U wilt uw (management)vaardigheden en uw kennis op het gebied van ondernemerschap/businessplanning verder vergroten en verder ontplooien. U beschikt over hbo- of academisch werk en denkniveau, aangevuld met ruime werkervaring.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.




Ook voor u gevonden


training Situationeel Leidinggeven
cursus Coachend Leidinggeven
cursus Conflicthantering
training Effectief Coachen Leidinggeven
opleiding Optimaal Leidinggeven
training Leidinggeven, Leiden of Lijden
training People Management
cursus Projectmanagement
training Teambuilding inclusief DiSC
training Vergadertechnieken
training Functioneringsgesprekken
training Assertief Leidinggeven
training TeamBuilding
training Onderhandelingstechniek
training Beginnend Leidinggeven
training Feedback Geven en Ontvangen
training Effectief Leidinggeven
training Leiderschap vs Leidinggeven
training Feedback Middenkader
training Resultaat Effectief
training Verzuimgesprekken
training Beoordelingsgesprekken voeren
cursus Persoonlijk ontwikkelingsplan POP
training Instructievaardigheden
cursus Ziekteverzuim management
training Teambuilding met de juiste
training DiSC Training met ONLINE DiSC
training Verandermanagement
coaching Persoonlijke Effectiviteit
cursus Efficiënt en
training Voorkomen van een Burn-Out


Spreuk:
Verstandige mensen spreken uit ervaring.

Inspiratie Posters Bekijken?

450 Operationele Bedrijven, 75 trainers en 4 ontwikkelaars