088-7744333

Logo BVT opleiding advies

Cursus Onderhoudskengetallen

8

Algemene cursus Onderhoudskengetallen


Steeds vaker zijn medewerkers betrokken bij eerstelijnsonderhoud. De vaardigheden die zij hiervoor nodig hebben leren zij vaak niet in de basisopleiding. BV&T kent de onderhoudstaken. Door deze cursus te volgen bent u als onderhoudsverantwoordelijke in staat om onderhoud uit het ‘gedoogbeleid’ te halen en kunt u aantonen welke besparingen u realiseert en hoe u aan de bedrijfsdoelstellingen een wezenlijke bijdrage levert.


OnderwerpenResultaat


Na afloop van deze cursus bent u in staat om op verantwoorde, doelmatige en efficiënte wijze de onderhoudsdoelstellingen te beheersen en de werkzaamheden op kostenbewuste wijze te beheren en uit te voeren.


Altijd één vaste contactpersoon


BV&T houdt van korte lijnen. Daardoor kunt u snel schakelen. Uw vaste contactpersoon begeleidt u en uw organisatie bij en tijdens het hele traject. Cursus Onderhoudskengetallen. Het voortraject tot opstart, de tussenevaluatie en eindevaluatie. Samen met u en de trainer is dit een hele sterke bewezen driehoek. De contactpersoon is uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en cursussen.


Wat is IN-Company


Met onze in-company trainingen kunt u onderdelen van uw organisatie of groepen medewerkers tezamen een traject Onderhoudskengetallen aanbieden. Iedereen leert daardoor hetzelfde en het effect in uw organisatie is direct merkbaar. Onze in-company cursussen zijn perfect toegesneden op herkenbare werksituaties en problemen. Ons aanbod is modulair opgezet. Elke module van één dagdeel vormt een afgerond geheel en kan zelfstandig worden gevolgd.


Planning Onderhoudskengetallen;


Aantal bijeenkomsten: 4
Het aantal uren 3 per sessie (studiebijeenkomst)
Prijsopgave deze kunt u vinden in de Prijs INFO, u ontvangt deze direct na aanvraag.
Gebruik hiervoor de naast liggende button. Klik hier..


Elke cursus moet goed aansluiten

De modulen van ons totale aanbod sluiten goed op elkaar aan zonder dat er sprake van overlap is. Afhankelijk van wat u beoogt kunt u voor één cursussdag kiezen of voor een op uw situatie toegesneden traject bestaande uit meerdere modulen. De modulen zijn sterk toepassingsgericht ook voor cursus Onderhoudskengetallen. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en rollenspellen. Bijkomend voordeel van onze in-company trajecten is, dat u zelf de locatie kiest en regelt en dat u zelf de groep samenstelt. Wij komen naar uw locatie, zodat u een minimum aan reistijd en reiskosten kwijt bent. Per traject geldt een adviesgrootte van 8 deelnemers. Voor workshops geldt een adviesgrootte van 12 deelnemers. Meer informatie..  

Advies voor Onderhoudskengetallen


Cursussen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en gericht zijn op uw dagelijksepraktijk, werkervaring en kennisniveau. U wilt per slot van rekening het geleerde meteen aan de slag. Daarin kent BV& drie niveau's: De Starter, Meer ervaren en Professionals. Voor starters zijn de cursussen zoveel mogelijk opgebouwd via logische leerlijnen. Voor de meer ervaren deelnemers bieden wij verdiepingen op de onderwerpen aan. Voor de professionals staat de affectiviteit voorop, toepassingen en het geleerde combineren met de dagelijkse gang van zaken. Wilt u meer weten, deze theorie is omschreven in de theorie van Kolb en Bloom. Voor vragen of advies kunt u ons altijd bellen of vul op deze pagina een formulier in. Wenst u een prijsopgave deze kunt u vinden in onder de knop Prijs INFO Klik hier..


Advies, ook voor u gevonden


Training Facilitator
training Technisch vakkracht Vapro
training Bedrijfsspecifieke Logistiek
traject Optimale Bedrijfskunde
cursus VAPRO Basis operator
training Studievaardigheden Techniek
cursus Logistiek verbeteren
cursus Magazijnmeester
cursus Onderhoudsbeheersing
cursus VCA Basis Veiligheid VCA-Basis
cursus Warehouse medewerker
cursus Warehouse voorman
cursus Werkvoorbereiding
cursus Magazijnbeheer
cursus VCA voor leidinggevenden VCA-VOL

Bedrijf/organisatie/instelling Aantal deelnemers In-Company
 
Astron4 deelnemers2 trajecten
RBO1 deelnemers2 trajecten
deelnemers 
Globecomm Europe3 deelnemers 
Albert Heijn Online Rotterdam25 deelnemers3 trajecten
Cleanport BV3 deelnemers 
Joannusmolen BV8 deelnemers 
Nova College Bureau Bedrijfsvoering9 deelnemers 
G. Van De Heg B.V.6 deelnemers 
Intrasurance B.V.6 deelnemers 
Hago Zorg2 deelnemers2 trajecten
Helly Hansen6 deelnemers 
BERNARDUS6 deelnemers 
Blokland Cold Stores BV Cuijk6 deelnemers 
Gemeentewerken Rotterdam5 deelnemers5 trajecten
M-Tech BV1 deelnemers 
Mao Accounting10 deelnemers 
Regus - Schiphol Rijk1 deelnemers 
Nationale Nederlanden1 deelnemers 
Skylink Handling Services B.V.2 deelnemers3 trajecten
Ansaldo Thomassen1 deelnemers4 trajecten
SESVANDERHAVE Nederland B.V.5 deelnemers 
Thermobile Industries Holding B.V.3 deelnemers 
GreenChem Holding B.V.5 deelnemers2 trajecten
Dun & Bradstreet9 deelnemers 
 
En nog veel meer.....    
 
BV&T verzorgt > 200 trajecten per jaar. van MKB 1 persoon tot ..... informeer
    088-7744333Persoonlijke feedback via evaluaties:

K. Dopmeijer (Scania Zwolle)

Voor een grote andere grote productiefabriek, heeft BV&T een training ontwikkeld ter bevordering van de Onderhoudsbeheersing. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Enerverend, Actief, Verrassend, Energie
 • De training biedt veel variatie in aanbod waardoor ieder zijn eigen manier kan ontwikkelen/versterken
 • De trainers zijn actief en enthousiast aanwezig
 • Cijfer 8.9
 • Leerzaam, 'Alles is een keuze', Inzicht
 • Ik ben mij bewust geworden van mijn keuzes die ik maak in een gesprek of in contact. Leren kijken naar wat er onder mijn woede zit
 • De kwaliteit van de oefeningen zijn boven verwachting goed!
 • Cijfer 9.5

M. Klaassens (Pro Persona)

Voor een grote zorginstelling, Pro Persona, heeft BV&T een training ontwikkeld voor de professionalisering van HR. Dit is was een aantal deelnemers van de training met ons deelt erover:

 • Noodzaak tot reflectie, Focus, Niet-Oordelend, Laagdrempelig
 • De onzekerheid en angst om jezelf te laten zien wordt aangepakt en ondersteund met tools om vanaf nu andere stappen te zetten
 • Op prettige manier geconfronteerd en gestimuleerd om dingen anders aan te pakken
 • Cijfer 8,8
 • Opbouwend, meer Verbinding, Waardevol, Leerzaam
 • Door meer openheid te tonen kom je als team en professional veel meer in contact met elkaar
 • De integere houding van de trainers heeft er voor gezorgd dat iedereen zich veilig voelde om zich open te stellen
 • Cijfer 9.3

P. van Genderen (Bel Leerdammer)

De 10-daagse training is ontwikkeld en wordt begeleid door Marielle Molenaar van BV&T Een aantal steekwoorden die deelnemers van de training hierover met ons delen:

 • Leerzaam, Mooi, Heftig, Intiem, Verrast
 • Veel geleerd over mijn eigen houding en hoe belangrijk het is om echt te luisteren
 • De verdeling tussen theorie en zelf ervaren zijn goed in balans
 • Cijfer 9
 • Diepgaand, Connected, Echt, Relativerend
 • Geleerd hoe ik op een empatische manier mijn mening kan ventileren en dus niet bot/te hard over te komen
 • Mijn verwachtingen van de training zijn zeker overtroffen
 • Cijfer 8,5

Overige Informatie


Schrijf-Datum: 06-09-2021
iemand proberen te doorgronden en spannend portretteren. beweegredenen boven tafel krijgen en treffend beschrijven. daar gaat het om bij het journalistieke interview. op het oog lijkt het makkelijk, in de praktijk blijkt het knap lastig. het is meer dan een paar trucjes toepassen.

in een journalistiek interview gaat het erom dat je goede vragen stelt en betrouwbare en relevante informatie krijgt. maar het is ook belangrijk dat je inzicht krijgt in het gedrag en de psyche van de geinterviewde en het gesprek weet te sturen. van groot belang voor de kwaliteit van het interview is de manier waarop geinterviewden vertellen. is dat saai of vaag, of juist levendig en boeiend?
gedurende de workshop werk je aan een persoonlijk interview dat je zowel uitvoert als uitschrijft. de uiteindelijke artikelen worden gezamenlijk besproken. bij het schrijven van een interview moet je veel keuzes maken. kies je voor de vraag-antwoord vorm, of voor een verhaal met citaten? hoe bouw je je verhaal op? hoe maak je een spannend begin?
Onderdeel van OnderhoudsbeheersingOok voor Masterclass of Workshops.

Zoekwoorden Via Searching
Training Onderhoudskengetallen Nederland Maatwerk en Praktijkgericht: Masterclass Onderhoudskengetallen. MT Kader Trainingen: Onderhoudsbeheersing. ZZP of Freelance Vacature voor: bedrijfskunde logistiek. Maatwerk door professionsl, kies ook eens voor een masterclass of workshop. Efficiente opleidingen KIES de NUMMER 1 BV&T: Cursussen Nederland IN-Company Trainingen dan kiest u voor trainingsbureau: bedrijfskunde logistiek Onderhoudskengetallen. Aanrader, kies BV&T. Met Question Degree Online leren E-Learning Online Trainen bedrijfskunde logistiek Onderhoudskengetallen. Nederland

Blog Nieuws:

omdat u deze taal buitengewoon goed wilt spreken! wilt u perfect spaans leren spreken, schrijven, lezen en verstaan? omdat u bijvoorbeeld moeiteloos met spaanse relaties of internationaal zaken wilt gaan doen. in deze workshop ligt de nadruk op de zaken rond `business talk`. ook tijdens het diner of tijdens het golven wilt u uw zakenpartner begrijpen. of omdat u kansen ziet liggen in een spaanssprekend land? bijvoorbeeld als importeur of exporteur. u leert de belangrijkste grammaticale regels en breidt uw spaanse woordenschat snel uit. uw doel is uw kennis van het spaans zo snel mogelijk naar een hoger niveau brengen, zodat u die taal vloeiend spreekt en foutloos zult lezen en schrijven.

Stel hier uw trainingsvraag?

Wij voorzien u graag van advies.

Vul onderstaande velden zorgvuldig in.
Spreuk:
Echt respect moet je verdienen.

Inspiratie Spreuken Inzien?

Met vriendelijke groet,
Ingrid Boerman
Accountmanager Onderhoudskengetallen